Sztárok

Konyhafőnök Junior: kellemetlen baleset érte Petit, a kis kuktát

A Konyhafőnök Junior kis kuktái a legtöbbször határozott elképzelésekkel érkeznek a műsorba. Némelyikük alig nőtt ki a földből, mégis tudja, mi szeretne lenni, ha felnő.

Új hét, ismét hat új versenyző méri össze konyhai felkészültségét a Konyhafőnök Juniorban. Köztük Kersity Péter is, aki zsenge kora ellenére a kiváló alapanyagok híve. Nagybátyja komoly gazdaságot vezet, így a hús alapanyagok jelentős részét onnan szokta beszerezni a kis kukta. Peti hamar eldöntötte, mi szeretne lenni, és e mellett ki is tart.

„Michelin expector szeretnék lenni. Tíz évet kell lenni ebben a szakmában, utána még egy kétéves tanfolyam. Ezt követően kezdődik a munka, ami úgy néz ki,  mintha egy vendég lennék, és odamegyek titokban kóstolni” – árulta el Peti, akinek első szárnybontogatása a Juniorban nem volt zökkenőmentes.

A kis kukta ugyanis megégette magát az első feladat során egy forró lábas fülének megmarkolásával. A séf, Sárközi Ákos azonnal a hobbiszakács segítségére sietett, és bár a sérülés nem volt komoly, hideg víz alá tartotta Peti kezét, majd besegített egy-egy folyamatba is. „Egy pillanatig elgondolkodtam azon, hogy feladjam” – mondta az ifjú séf, aki nagyon aggódott, miként tudja majd befejezni a feladatot. Hogy sikerült-e neki, kiderül a mai adásból 20:30-tól az RTL II-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top