Sztárok

Kollányi Zsuzsi: A párom a legfőbb kritikusom

Kollányi Zsuzsi tegnapi produkciójával ,,belógta” magát a legnagyobbak közé. A Sztárban sztár énekese mindenben kikéri a párja véleményét, ő pedig, bár néha kritikusan, de mindig őszintén válaszol.

Kollányi Zsuzsi hatalmasat ment Pinkként a Sztárban sztár első adásában. Tisztában van vele, hogy a legtöbbször Majka zenésztársaként emlegetik, de vannak már szóló dalai, amelyek igen nagy sikert arattak. Az énekesnő nemcsak szakmai kapcsolatot ápol Majoros Péterrel; nagyon jó barátok is. Az ő véleménye mellett a párja tanácsait kéri ki, aki néha nyersen, de mindig őszintén fogalmaz. „A szerelmem nagyon örült neki, hogy bekerültem ebbe a műsorba. Mindig azon mosolygunk, hogy ha lenne menedzserem, az egyértelműen ő lenne” – kezdte Zsuzsi az NLCafe.hu-nak. 

„Nála szigorúbban ember nem fogna engem… Már évekkel előre tudja, hogy milyen lépéseket kell tennem a karrieremben, hogy előrébb jussak. Ő nagyon előre gondolkozik, én sokkal kevésbé. Tudja, hogy az előadó-művészet a mindenem, így ő mind szakmailag, mind egyéb szempontokat figyelembe véve támogat az első másodperctől” – mondta Zsuzsi.

Kollányi Zsuzsi és a párja közel egy éve vannak együtt.

„Bár nem számít ez hosszú időnek, de annyit tanulok ebből a kapcsolatból, mint sok esetben 5-6 év alatt. Amikor megtudtam, hogy szerepelni fogok a Sztárban sztár műsorban, az volt az első kérdésem hozzá: »Ugye nincs programod vasárnap esténként a következő pár hétben?« Hiszen nagyon jólesik, ha ott van velem, és érzem a támogatását.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top