Sztárok

Baukó Éva retusálatlanul: Nem szeretem, ami mű

Egészen másképpen néz ki Baukó Éva a mostani fotóin, mint a régieken, és erre a Való világ és az Édes Élet egykori sztárja büszke. Mielőtt bárki azt gondolná, nem a retusálásnak köszönheti a változást.

Amikor az ország megismerte, hangos volt, trágár, sokat ivott, de ez már a réges-régi múlt, azóta bebizonyította: lehet új életet kezdeni. 

Baukó Éva ma nem az a lány, akit nyolc évvel ezelőtt a Való világban megismertünk VV Évaként. Nemcsak a vezetéknevét kapta vissza, hanem egészen új arcát is megmutatta. Már az Édes élet alatt is sokat változott, de az új képeit elnézve pedig kezdi megtalálni a stílusát is. „Jól érzem magam a bőrömben, és ez látszik most rajtam. A vadóc lányból az évek alatt érettebb csajszi lettem, és örülök, hogy ezt megmutathatom” – mesélte nekünk Baukó Éva, akit egyre több fotózásra hívnak, hála az új képeinek, amelyeket Paszternák Péter készített. 

Megnézem
Összes kép (5)

„Három hónapja dolgozom együtt Péterrel, aki már több ismert embert is fotózott, például Aleskát és Hevesi Krisztát. Imádok vele dolgozni, kihozza belőlem azt, ami tényleg én vagyok.”

Bár a képeken Éva egészen másképpen néz ki, mint ahogyan megszoktuk, azt mondja, ez a valóság. Nincs szó retusálásról vagy csalásról.

Nem agyonretusált képek ezek, csak a szemem körüli karikákat halványította el. Nem szeretem azt, ami mű, fontos, hogy felismerjenek az utcán. Bár mostanában nem szerepelek tévében, remélem, hogy hívnak majd műsorba, mert hiányzik. Én mindenesetre készen állok egy új feladatra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top