Sztárok

Sebestyén Balázs sajátjaként szereti majd Viki gyerekét

A gyerektéma került elő Balázséknál ma reggel, és az biztos, hogy voltak váratlan mondatok. Vadon Janitól, Rákóczi Feritől éppen úgy, ahogy Sebestyén Balázstól.

Jól elszórakoztatták magukat a fiúk a gyerektéma kapcsán, de a viccelődés mellett azért komoly téma is szóba került. A Rádió1 ma reggeli műsorában Balázsék arról kezdtek el beszélgetni, melyikük vállalna még egy gyereket. Míg Vadon Jani azzal viccelődött, hogy ők már alig várják a feleségével, hogy a gyerek visszaadja a lakáskulcsot, és ők újra kettesben legyen, addig például Rákóczi Feri egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy bővüljön a család.

„Csak én gondolkozom rajta, a gazdatest nem befogadó, ahogy ezt szokták mondani. Neki elég volt” – kezdte Feri, aki szerint mindegy, hogy két gyerek vagy három, mert ő imádta a csecsemőkort is, és szereti megtanítani a kicsiket mindenre. „Azon is gondolkodtam, hogy a Soma most hét és mondtam Békának, hogy fogadjunk örökbe egy ötéveset.”

Mint kiderült, az adoptáláson Sebestyén Balázsék is gondolkodtak még a második gyerek születése előtt, és talán még most is bevállalna egyet, ha átugorhatná az első két évet. „Az örökbefogadással meg úgy vagyok, hogy ez egy nagyon szép dolog, de akkor meg az ember úgy van vele, hogy minél fiatalabbat választana, mert három-négy-öt évesen is nagyon szép dolog örökbe fogadni, de nem tudod, hogy milyen sérülések érték.”

Miközben ő is elismerte, hogy a gyerekvállalás nehéz kérdés, mert sokat kapsz vissza egy kicsitől, Sebestyén Balázs inkább elköttetné magát, mert ő bizony már nem akar több gyereket. Balázs felesége, Viki talán már más kérdés.

Tegnap nekem jósolt valaki este, kézből. Kérdeztem, hány gyerek lesz, és mondta, hogy kettő. Aztán megnézte a Viki kezét, és mondta, hogy neki három. Mondtam is, hogy ugyanúgy fogom szeretni, és abszolút jóban leszek az apjával, és ha tud teniszezni, én még szívesen lemegyek vele teniszezni is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top