Sztárok

Survivor: alakul a szerelmi háromszög

Az első adás óta látszik, hogy a sárga csapatban a túlélő show mellett zajlik egy másik reality is. Ennyi romantikus (jellegű) érzelmet még egy Survivorben sem láttunk, és a helyzet most fokozódhat, mivel a ma újonnan érkező játékos éppen Anita esete. Vajon Gergő hoppon marad Tamás miatt?

A gyakorlott Survivor-nézők Ibon törzsként ismerik a sárga csapatot, amely eddig nem jeleskedett a feladatok megoldásában, viszont sokkal szorosabb érzelmi kötelék alakult ki a játékosok között, mint a másik törzsben. Elég egyértelmű Benedek és Klaudia egymás iránti szimpátiája, de még ennél is látványosabb Anita és Gergő kapcsolata, akik a Survivor előző adásában már együtt is aludtak.  

A két pár lassan alakul, és a feladatmegoldások mellett egy kis külön Survivor-romantikát is láthatunk, részről részre egyre többet. Elég felidézni, amikor Gergő és Benedek masszázzsal kényeztették a lányokat. 

Miközben már tippelgettünk, melyik Survivor-szimpátiából lesz először valami kapcsolatszerű, most egy új ember érkezése felborítja az Ibon eddig megszokott, „nyugodt” kis életét. A tegnapi adás végén az előzetesben már láthattuk, hogy megérkezik a szépen kigyúrt Tamás, aki évekig katona volt. Azt sejti a piros törzs, hogy az exkommandós Feri kihívóra talál egy agyontetovált exkatona személyében. A 190 centis, viking ábrázatú Tamás fél éve még a határt őrizte. Most ő lett az Ibon törzs reménysége. Érkezése után rendet, hatékonyságot és győzelmet ígér. Benedek boldogan adja át neki a hatalmat. 

fotó: RTL Klub

Miközben az Ibon törzset gatyába rázza a srác, a lányok arról kezdenek el beszélgetni, kinek mennyire jön be az új játékos. Lilla kérdésére, hogy mennyire a zsánerük Tamás, Klaudia rögtön rávágta, hogy egyáltalán nem, Anita pedig nevetve ennyit válaszolt:

Nem tudom. Beküldenek egy olyat, aki teljesen olyan, mint amilyet én leírok. Beküldenek egy katonát, aki 30 éves, határozott, nagydarab, szakállas, szőke.

A másik két lány szerint is olyan, mint Gergő idősebb mása. De az csak a ma 19 órakor adásból derül ki, milyen hatással lesz Anita és Gergő viszonyára Tamás érkezése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top