Sztárok

Két új tévécsatorna is indul októberben

Október 3-án a világ egyik legnagyobb szórakoztató márkája és tartalomgyártója újrapozícionálja csatornáit, és a régióban elsőként elhozza a Sony csatornamárkákat a magyar nézőknek. A Sony Max elsősorban a női közönséget fogja megcélozni, a Sony Movie Channel pedig filmes tartalmakat kínál majd.

A Sony Maxon elsősorban valóságshow-k, főzőműsorok, romantikus vígjátékok, csajos sitcomok és a közleményük szerint erős női karakterekre építő dráma és krimi sorozatok fognak menni. Kizárólag a Sony Max-on láthatják a nézők országos tévépremierként az Anyaság túlsúlyban című sorozat első évadát, valamint az egyik legnézettebb amerikai sorozat, a Rólunk szól második szezonját. Az ősz folyamán beköszönnek a megunhatatlan (?) klasszikusok is, mint a Szex és New YorkAz élet csajos oldala, a Jóbarátok, a Will és Grace, a Downton Abbey vagy az Outlander. Érkezik a Ne bízz a 23-asban lakó p-ában! című sitcom, valamint az egyik leghíresebb török színésznő, Beren Saat főszereplésével A bosszú című sorozat is. 
 
Néhány hazai gyártású VIASAT show mellett a Sony Maxnak saját gyártású műsora is lesz: a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal második évadát már itt láthatják a nézők. 

A Sony Movie Channelen egyelőre nem a friss filmekre fognak koncentrálni, a közleményükben a tervezett filmek között régebbi darabokat: a Men in Black – Sötét zsarukat, a Gladiátort, Charlie Wilson háborúját, a Kecskebűvölőket vagy éppen a Jumanjit emlegetik.  

Az egykori mozifilmek mellett hoznak viszont ide is sorozatokat: már idén ősszel a Hannibal a hátborzongató Dr. Lecterrel, az Alkonyattól Pirkadatig a Gecko testvérekkel, valamint a Bates Motel, amely a Psycho című kultikus filmhez kapcsolódik és a Damien: A sátán kegyeltje lesz látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top