nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Muri Enikő imádkozik a várpalotai sérültekért

Muri Enikő imádkozik a várpalotai sérültekért

Muri Enikő is ott volt Várpalotán szombat este, mikor leszakadt egy vidámparki körhinta. Hosszú Facebook-posztjában azt írja, imádkozik a sérültekért.
NLCafé
f Ajánlom

Ahogy arról tegnap itt írtunk, szombaton hat ember megsérült Várpalotán, a Hunyadi Mátyás téren, mikor műszaki meghibásodás miatt eltört egy körhinta, és többen kiestek belőle. A helyszínre a pétfürdői hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a sérültek mozgatásában segédkezett.

A szomorú baleset helyszínén ott volt Muri Enikő énekesnő is. Azon a rendezvényen lépett fel, ahol a körhintabaleset történt. Facebook-posztjában azt írja, fül- és szemtanúja volt az esetnek, és imádkozik a sérültekért.

 

Ma Várpalotán léptem fel. Mielőtt színpadra álltam, történt valami megmagyarázhatatlan és egyben felháborító dolog. Fül- és szemtanúja voltam az esetnek, imádkozom a sérültekért, és bízom benne, hogy a helyi pletykák nem igazak, mely szerint halott is van. Felfoghatatlan. Senkit nem akarok lebeszélni ezekről a körhintákról, mindenki szórakozzon kedvére, ahogyan csak akar, de az egyszer biztos, hogy az én kedvem egy életre elment ezektől. Borzasztóan sajnálom, ami ma történt, sok erőt küldök az érintetteknek

– írta Muri Enikő.

 

Olvass még többet Muri Enikőről az NLCafé oldalán: 

 

Megosztás Facebookon