Sztárok

Rékasi Károly fontos dátumot jelentett be

"Ha az embertől elveszik, hogy tervezhesse a holnapját, a jövőjét, akkor kiszolgáltatott helyzetbe kerül. Ez megszűnt! Semmi sem olyan, mint régen volt, de nem próbálom ezt visszaállítani" – kezdte Rékasi Károly.

Rékasi Károly még mindig keményen küzd a két évvel ezelőtti motorbalesete következményeivel. “Húsz hónapon keresztül hiába adott ki instrukciót az agyam a combomnak, nem engedelmeskedett… azóta próbálom erősíteni” – meséli a színész, aki hamarosan visszatér a Barátok köztbe. Már a dátum is megvan.

“Kiböjtöltük. Kétéves böjt volt, de meglett. Annyi biztos, hogy még ebben az évben Bartha Zsolt kikandikál a nézőkre a képernyőről. Mostanra lettem üzemképes. Szeretnék ezerrel visszajönni! Szeretném, ha nagyon belekerülne Bartha a forgásba, az életbe” mondta Rékasi Károly a Fókusz riporterének. A színész októberben már forgat, és ha minden jól megy, decemberben már a Mátyás király téren láthatjuk viszont. 

Rékasi Károly fontos dátumot jelentett be

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top