Sztárok

ÉNB Lali cserbenhagyta áldozatát – börtönre ítélték Kamarás Norbertet

Az autóbaleset Lali, azaz Kamarás Norbert korábbi lakhelye, Gyöngyös mellett történt. A közeli Markazon, elveszítve uralmát az autója felett, a padkára hajtott, majd az útszéli póznának ütközött. Az ügyben bírósági ítélet született.

Ahogy a Story magazinból kiderült: nem a gépkocsi mondta fel a szolgálatot, hanem a tévésztár idézte elő a balesetet. ÉNB Lali ráadásul nem egyedül utazott, az anyósülésen mellette ült egy fiatal hölgy, aki súlyosan megsérült: fájlalta a hátát, és nem bírt mozdulni. A tévésztár ezt látta, de segítségnyújtás helyett elszaladt. Lali – ahogy sokan megismerték Kamarás Norbertet – nyomára úgy bukkantak, hogy egy helybeli értesítette a rendőröket, akik megkezdték a sofőr felkutatását, a rohammentő pedig közben szirénázva kórházba vitte a baleset sérültjét. A fiatalember csak másnap került elő.

A bíróság ebben az ügyben elítélte az Éjjel-Nappal Budapestből ismert sztárt, és a börtönbüntetésen felül pénzbüntetést is kapott. Részletekről a Story magazinban olvashatsz, kiderül az is, mi lett az áldozattal, és a bíróség milyen ítéletet hozott. Minderről Kamarás Norbert csak szűkszavúan nyilatkozott. 

ÉNB Lali a Storynak mesélt
ÉNB Lali a Storynak megszólalt az üggyel kapcsolatban

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top