Sztárok

Legyőzte a rákot a Survivor játékosa, Gergő

Survivor Gergő a saját történetével akarja segíteni és inspirálni a leukámiás gyerekeket, meg akarja mutatni, hogy bármi lehetséges.

A Survivor 22 éves játékosa bevalotta, 10 éve leukémiában szenvedett. “Kissrácként szinte egyik napról a másikra derült ki a betegségem, majd 30 hétig feküdtem a kórházban. Nem volt más választásom. Vagy küzdök az életemért, vagy meghalok. Éjjel-nappal mellettem voltak a szüleim és a bátyám, de valójában nekem kellett harcolnom. Sosem felejtem el azt a kilencéves kis sorstársamat, akivel egy kórteremben feküdtünk. Ő végig tartotta bennem a lelket, és együtt küzdöttünk. Sajnos neki nem sikerült” – idézte fel a Blikknek.

 “Meg akarom mutatni a srácoknak, hogy igenis túl lehet élni a betegséget. Sőt egy ilyen csodás szigetre sem lehetetlen eljutni! Nem szeretnék hőst játszani, de képviselném azokat a szenvedő srácokat, akik most is küzdenek a kórral. Valójában a játékostársaim ébresztettek rá arra, hogy félre kell tennem a saját érzelmeimet, és beszélni erről a témáról. Úgy érzem, lelkileg sosem fogom kiheverni, amit történt, de már eltelt annyi idő, hogy tudok róla beszélni, és nem szégyellem azt, ami velem történt” – magyarázta Survivor Gergő.

Legyőzte a rákot a Survivor játékosa, Gergő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top