Sztárok

Az 64 éves Marcellina levetkőzött Nánási Pálnak

Nem a meztelenség a lényeg, hanem a művészi kifejezőerő, ahogy Marcellina mondja. Nem ez az első alkalom, hogy ruha nélkül mutatja meg magát az 64 éves énekesnő, és most is ugyanolyan elégedett az eredménnyel, mint a harminc-egynéhány évvel korábbival.

Hogy az elején kezdjük, Marcellina több mint 30 évvel ezelőtt azzal az ötlettel állt elő, hogy szeretné valahogy kifejezni, mennyire együtt él a hangszerével és valahogy szaxofon alakban fotózzák le a lemezborítójára.

“Akkor kérdezte a fotós, hogy komolyan meztelenül akarsz szerepelni a lemezborítódon. Mondtam, hogy nem leszek meztelen, mert be vagyok fújva arannyal. A másik pedig az, hogy ez egy kifejezőerő” – kezdte az RTL Klub Reggeli műsorában az énekesnő. 

Nánási és Marcellina jól tudtak együtt dolgozni
Nánási és Marcellina jól tudtak együtt dolgozni

Ezúttal Nánási Pál fotózta Marcellinát, aki szerint a munkában igazi összhang volt kettőjük között.

Marcella művészi erőként értelmezi a ruhátlan képeket
Marcellina művészi erőként értelmezi a ruhátlan képeket

“A ledobni a textilt az olyan brutális kifejezés, mert ez az egész nem erről szól. A testiség nem jön ki belőle, mert betakar az arany” – fogalmazta meg Marcellina, aki éppen ezért nem is volt zavarban. 

Marcella képét Nánási Pál késztette és a Reggeliben mutatta meg a fotót az énekesnő
Marcellina képét Nánási Pál késztette és a Reggeliben mutatta meg a fotót az énekesnő

Mint kiderült, legfeljebb valakivel szeret meztelenkedni, amúgy nem szokott ruhátlanul strandolni sem. Erről beszélt a Reggeliben és arról is, hogy milyen hatással volt ez a közönségre:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top