nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Vallottak a barátok, ez menthette volna meg Whitney Houston életét

Vallottak a barátok, ez menthette volna meg Whitney Houston életét

Nemrég került a mozikba az öt éve elhunyt énekesnő, Whitney Houston életéről szóló dokumentumfilm, amelyben a film készítői azt sugallják, hogy a díva halála elkerülhető lett volna, ha nyíltan vállalja biszexualitását.
NLCafé
f Ajánlom

Elkerülhető lett volna Whitney Houston halála, ha nyíltan vállalja biszexuális kapcsolatát asszisztensnőjével, Robyn Crawforddal. Szinte nyílt titok volt, hogy az énekesnő és asszisztense között erősen izzik a levegő, nemcsak alkalmi kapcsolat volt ez, hanem igazi szerelem – mondták a viszonyról az énekesnőt közelről ismerők.  

Ellin Lavar, Whitney Houston öltöztetője szerint a folytonos bujkálás és az érzelmek elfojtása vezetett az énekesnő súlyos depressziójához és drogproblémáihoz, ami 2012-ben az életébe került. Öt évvel ezelőtti halála után még Houston férje is úgy nyilatkozott, hogy ha az énekesnő vállalja biszexualitását, talán elkerülhető lett volna a tragédia. 

“Whitney és Robyn egy házban laktak, és még az ágyukat is megosztották egymással. A legfontosabb, hogy Whitney életében Robyn volt az egyetlen biztos pont, akire mindig számíthatott” – árulta el az egykori öltöztető a Whitney életéről készült drámai dokumentumfilmben.

 

Megosztás Facebookon