Sztárok

L.L. Junior hazaköltözött a családjához

Váratlan fordulat. Az eljegyzése után, az esküvője előtt L.L. Junior váratlanul visszaköltözött volt párjához és két gyermekéhez.

L.L. Junior tavaly titokban szakított gyermekei anyjával, Csillával, majd megismerkedett új szerelmével Kingával, akit el is jegyzett. “Ő az a lány, akivel Csillával való kapcsolatom megromlása után először lelki társak lettünk, majd baráti viszony alakult ki köztünk, aztán ebből lett szerelem” – mondta akkor Kingáról a zenész. Ám az esküvő helyett végül mégis visszaköltözött a családjához – írja a Bors. A  lap egyik olvasója, aki ugyanabban a házban él,  látta, ahogy L.L. Junior egy teherautóval visszaköltözik Csillához. “Rendszeresen látjuk őket, nincs kétségünk afelől, hogy itt lakik” – mondta a szomszéd.

“Junior laza zenészéletet él, annak minden velejárójával. Erre Kinga, ha lassan is, de ráébredt” – árulta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő személy, aki ezzel arra utalt, hogy Kinga szakított L.L. Juniorral.

L.L. Junior hazaköltözött a családjához

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top