Sztárok

Hajdú Péter: Imádom, ha gyaláznak, égetnek, ostoroznak

Egyáltalán nem fogta most magát vissza senki, a stúdióban ment rendesen az adok-kapok. Hajdú Péter egy ideig uralkodott ugyan magán, aztán kiült az arcára is, mit gondol.

Elég néha a közösségi oldalán a hozzászólásokat elolvasni, hogy tudjuk, Hajdú Péter bizony hozzászokhatott a sértő megjegyzésekhez. A névtelen beszólogatás azért mégis kicsit más, mint amikor az ember szemébe mondják a dolgokat.

“Sokan azt gondolják, hogy nincs humorom, de erre most rácáfoltam, nem? Hogy látjátok?” – kérdezte Hajdú a Roast sajtótájékoztatóján, ahol az égetőkkel együtt beszéltek a felvételről és a hangulatról.  A többi szereplő egyöntetű nem válasza után Ganxsta Zolee még azt is hozzátette: “Most bebizonyosodott, hogy nincs humorod.”

Néha kicsit mintha sok lett volna ez Roast Hajdú Péternek:

Hajdú Péter állítja, hogy nagyon jól érezte magát a felvételen, és hogy egy kicsit odaszúrjon a korábbi munkáltatójának, még azt is megjegyezte: meglepő ilyen minőségi produkcióban részt venni.  

A Roast sajtótájékoztatóján Szabó Zsófi nem volt ott az égetők közül
A Roast sajtótájékoztatóján Szabó Zsófi nem volt ott az égetők közül, mert megbetegedett, és hiányzott Dombóvári István is

“Imádom, ha gyaláznak, égetnek, ostoroznak, és ezt megkaptam” – összegezte az élményeit, és később a sajtótájékoztató után még hozzátette, megtisztelőnek tartja, hogy bekerülhetett a csapatba. “Mindenki kap a pofájára, de én is oltok mindenkit rendesen.”

Szabó Zsófi is a Roast-csapat tagja, és a megjegyzéseiből egyet Hajdú már korábban kiemelt. Kérdés, milyen lesz ez az adásban.

Hajdú Péter: Imádom, ha gyaláznak, égetnek, ostoroznak

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top