nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Zsűritagok célkeresztben: szerinted ki volt a legjobb magyar tehetségkutatókban?

Zsűritagok célkeresztben: szerinted ki volt a legjobb magyar tehetségkutatókban?

A kíméletlen Puzsér Róbert? Az impulzív Tóth Gabi? A magas kultúrából átruccanó Alföldi Róbert? Netán a szívből nyomuló Gáspár Laci? Szavazz!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Közel két évtizede annak, hogy a magyar közönség megismerkedett a modern értelemben vett tévés tehetségkutató műsorokkal (emlékeztek még a Kifutóra?). Ennyi idő után már nemcsak a versenyzők, hanem a zsűritagok mezőnye is tekintélyes, úgyhogy megérett a helyzet, hogy ők is megméressenek: miközben mindenki az X-Faktor hetedik évadára készül, mi összegyűjtöttük a legtöbbet szerepelt és legemlékezetesebben teljesítő ítéletmondókat, hogy eldöntsük, ki volt a közönség legnagyobb kedvence. Itt van a helyét Radics Giginek épp idéntől átadó Tóth Gabi, a legutóbb épp Tóth Gabinak beszóló Puzsér Róbert, a zsűrizés után színésztanoncnak álló Nagy Feró és a közelmúltban születésnapozó Keresztes Ildikó is, a döntés pedig csakis a nagyérdeműé.

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon