Sztárok

Zsűritagok célkeresztben: szerinted ki volt a legjobb magyar tehetségkutatókban?

A kíméletlen Puzsér Róbert? Az impulzív Tóth Gabi? A magas kultúrából átruccanó Alföldi Róbert? Netán a szívből nyomuló Gáspár Laci? Szavazz!

Közel két évtizede annak, hogy a magyar közönség megismerkedett a modern értelemben vett tévés tehetségkutató műsorokkal (emlékeztek még a Kifutóra?). Ennyi idő után már nemcsak a versenyzők, hanem a zsűritagok mezőnye is tekintélyes, úgyhogy megérett a helyzet, hogy ők is megméressenek: miközben mindenki az X-Faktor hetedik évadára készül, mi összegyűjtöttük a legtöbbet szerepelt és legemlékezetesebben teljesítő ítéletmondókat, hogy eldöntsük, ki volt a közönség legnagyobb kedvence. Itt van a helyét Radics Giginek épp idéntől átadó Tóth Gabi, a legutóbb épp Tóth Gabinak beszóló Puzsér Róbert, a zsűrizés után színésztanoncnak álló Nagy Feró és a közelmúltban születésnapozó Keresztes Ildikó is, a döntés pedig csakis a nagyérdeműé.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top