Sztárok

Új baba érkezik a királyi családba – harmadik gyerekével várandós Madeleine hercegnő

Hatalmas az öröm a svéd királyi családban: Madeleine hercegnő a közösségi oldalán hivatalosan is bejelentette, hogy harmadik gyermekét várja.

Madeleine svéd hercegnő és férje, Chris O’Neil már két gyermek büszke szülei: Leonore hercegnő 3 éves, Nicolas herceg pedig kettő. Most pedig hivatalosan is bejelentették, hogy harmadik gyermeküket várják, aki várhatóan 2018 márciusában jön világra. Szerencsés helyzetben vannak, hiszen nincs nagy korkülönbség a picik között

Nemsokára öten lesznek
Most már hivatalos: nemsokára öten lesznek
Fotó: instagram/hrh_princess_madeleine

Madeleine hercegnő a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt: “Chris és én nagy örömmel jelentjük be, hogy várandós vagyok. Alig várjuk, hogy öten lehessünk!” – írta blogbejegyzésében a csodaszép hercegnő. Senkit nem ért meglepetésként a hír, hiszen a hercegnő férje korábban már többször is nyilatkozott arról, hogy örülne, ha bővülne a család. Chris O’Neil akkor elmondta, mindketten nagy családra vágynak, így 3-4 gyermeket mindenképp szeretnének.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top