nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Részletek Lorán Lenke haláláról

Részletek Lorán Lenke haláláról

A pályatársai is nehezen dolgozzák fel a legendás sznésznő halálát. Csonka András nagyon szépeket mondott róla.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hosszú hónapokat töltött kórházban az elmúlt időszakban, idén februárban egy műtéten is átesett. Életének utolsó időszakát egy fővárosi szeretetotthonban töltötte, vasárnap délelőtt ott is hunyt el Lorán Lenke Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész – írja a Bors.

A humoráról és jókedvéről híres színésznő  távozását a pályatársai is nehezen emésztik meg. Csonka András például gy nyilatkozott Lorán Lenke elvesztéséről: “Nagyon jó és bizalmas barátom volt, ha úgy tetszik, a pótnagymamám. A főiskola után két darabban is játszottunk, amikben a nagymamámat alakította. Lenkével egymásba öntöttük a lelket, amikor meghalt a férje, nekem pedig az anyukám. Ő volt az, aki soha nem engedte, hogy gyengének lássák. Ugyanakkor a világ legszórakoztatóbb embere volt. Ha leültünk egy kávéra, olyan sztorikat mesélt, olyan poentírozással, hogy az utánozhatatlan. De mi lesz most? Ki teszi szebbé ezt a rohadt, gyűlölködő világot?”

Részletek Lorán Lenke haláláról

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon