Sztárok

Ezek a magyar zenészek versenyeznek az MTV EMA díjért

A magyar MTV szerkesztősége összeállította az általa legfontosabbnak tartott 20 mai magyar előadó listáját, és a rajongóikra bízza, hogy közülük melyik legyen az az öt, aki versenyezhet 2017-ben az MTV EMA Best Hungarian Act, illetve Best European Act díjért.

Az MTV EMA a világ egyik legnívósabb zenei díja, európai szinten pedig egyértelműen a legfontosabb könnyűzenei esemény. A magyar MTV indulásával hatalmas lehetőséget kapnak a legkedveltebb hazai zenészek, a csatorna segítségével ugyanis idén Magyarország legjobbja részese lehet az MTV Europe Music Awardsnak.

A csatorna által a jelenleg legfontosabbnak tartott 20 előadó közül öt EMA-jelöltet szavazhat meg a közönség az első fordulóban, amely augusztus 24-től szeptember 7-ig tart. A voksokat a szavazas.mtv.co.hu oldalon lehet leadni.

A következő körben – amely a hivatalos nemzetközi szavazással egy időben, szeptember 12-én kezdődik – az is kiderül majd, hogy az öt hazai közönségjelölt közül ki nyeri a Best Hungarian Act EMA díjat. A hazai nyertes egyúttal az MTV EMA Best European Act díjáért is versenybe szállhat, melynek győztesét a november 12-i londoni gálán jelentik majd be. 

A New Level Empire is a szavazásban résztvevő előadók között van az idén. Newl, aki a zenekar dobosa és egyben népszerű DJ is, bevallotta, hogy hatalmas MTV-rajongó. Erről képes bizonyítékot is küldött, a nappalija falán egy 2×3-as MTV poszter virít.

Szavazz magyar zenészekre, hogy megkaphassák az MTV zenei díját!

 

“Épp valahol voltunk, amikor eljutott hozzánk a hír, hogy indul a magyar MTV, és jelöltek minket az MTV EMA-re! mondta a zenekar dobosa. – Mondtuk is egymásnak, hogy hallod, látod, érzed, hogy mekkora dolog ez? Megtisztelő, hogy részesei és fontos szereplői lehetünk a magyar MTV remélhetőleg hosszú életének! Az pedig külön öröm, hogy az EMA-jelöléssel ilyen illusztris társaságban szerepelhetünk! Köszönjük MTV, reméljük, sokat leszünk együtt!”

Íme a magyar MTV 20-as listája az EMA-jelöltállító szavazáshoz:

ByeAlex és a Slepp

Cloud 9+

Deniz

Fish!

Freddie

Halott Pénz

Hősök

Kállay Saunders András

Kowalsky meg a Vega

Margaret Island

New Level Empire

Pápai Joci

Punnany Massif

Rúzsa Magdi

Soulwave

Stadium X

Supernem

The Biebers

Tóth Gabi

Wellhello

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top