Sztárok

Csősz Boglárka a luxuséletéről: Kell a provokáció, az visz előre

Ősszel indul a Feleségek Luxuskivitelben című VIASAT3 műsor, amelyben Csősz Boglárka lesz az egyik szereplő. Állítja, hogy nem azt számoljuk majd, hány pár cipője van, vagy mennyibe kerül a kanapéja, hanem inkább a karaktereket vesszük majd észre, és jót fogunk szórakozni a hétköznapi problémáikon.

Üdítő élmény Csősz Boglárkával beszélgetni, könnyen magával ragad a lelkesedése és a lendülete. Pedig biztosan akadnak majd olyanok, akik a Feleségek luxuskivitelben című VIASAT3-műsort látva kritizálni fogják, ezzel tisztában van, de nem foglalkozik az ilyen megjegyzésekkel. 

Csősz Bogi egyike a Feleségek luxuskivitelben szereplőinek, ami ősszel kerül adásba
Csősz Bogi egyike a Feleségek luxuskivitelben szereplőinek, amely ősszel kerül adásba

“Az Apám beájulna megjelenése után mindenfélének elmondtak, sokszor bántottak, de tanultam ebből. Mindig lesznek, akiknek nem tetszem, vagy nem tetszik, amit csinálok, és rám már nem mondhatnak olyat, amit korábban ne hallottam volna. Az építő kritikát elfogadom, mással nem foglalkozom” – mesélte az NLCafénak  Bogi, aki évek óta Törökországban él, és ahol igazi sztár. Lesifotósok követik, amerre jár, és Boglarka Talu – ahogyan a törökök ismerik – nemcsak színésznőként ismert arrafelé, hanem producerként is.

Csősz Bogi már nem fél a kritikáktól
Csősz Bogi már nem fél a kritikáktól

Férje, Burak Talu üzletember, akinek a családja a legmagasabb politikai szinteken mozog, de Csősz Bogi nem a férje pénzének köszönheti, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének kérték fel.

“19 évesen indítottam az első cégemet, saját magamnak számláztam, mindig is a magam lábán álltam. Amikor a férjem miatt kiköltöztem Törökországba, bővítettem a vállalkozásomat, és kozmetikumokkal kezdtem foglalkozni. Jelenleg két magyar terméket forgalmazok, a magyar kozmetikai eljárásokat is népszerűsítem, és a magyar nők mentalitását szeretném egy kicsit átadni az itteni nőknek. A törökök előbb fekszenek kés alá, mint hogy kozmetikumokra költsenek, mivel itt a legtöbbje nagyon drága. Emellett megmaradt a filmezés is. Büszke vagyok a sikereimre, és a férjem is arra, hogy ilyen eredményeket érek el.”

Furcsa lehet, hogy ezek után miért is vállalt szerepet a VIASAT3 műsorában, ahol majd ország-világ láthatja, milyen luxuskörülmények között él, és amiért kritizálhatják. Rengeteget utazik, pazar helyeken vakációzik, mindenből megengedheti magának a legjobbat, ami keveseknek adatik meg.

“Szerintem inkább nevetnek majd a nézők. Nyilván lesznek, akik negatívan veszik ezt le, de kell egy kis provokáció, az lendít előre. Remélem, lesznek olyan nők, akiknek ez lendületet és inspirációt ad majd, hogy bárhova el lehet jutni. Biztosan lesz olyan férfi, akinek majd nem tetszik, amiket a műsorban mondunk. Ráadásul materialista világban élünk, a látszat ma sokat számít, de azt is meg kell mutatni, mi van a pénz mögött. Ott is emberek vannak, akiknek ugyanúgy vannak problémáik. Több pénz több felelősséggel is jár” – magyarázta Bogi, és nem titkolja, van még egy célja a műsorral. Szeretné, ha újra visszakerülne egy kicsit a magyar köztudatba és esetleg a magyar filmkészítésbe is, mert úgy érzi, a szakma sokat változott az elmúlt években.

Csősz Boglárka hosszú ideje külföldön él, de sok szállal kötődik Magyarországhoz
Csősz Boglárka hosszú ideje külföldön él, de sok szállal kötődik Magyarországhoz

“A Feleségek luxuskivitelben egy amerikai formátum, de ha itt Törökországban forgatnák, nemet mondtam volna a felkérésre. Mások a szokások, más az elfogadott, a törököknél a nők jellemzően nem dolgoznak, itt egy karrierista nőt nem fogadnak el. Tudom, hogy ismert vagyok a törököknél, és biztosan átvesznek majd rólam szóló magyar cikkeket, de ez még belefér. A férjem pedig támogat, mert szereti, hogy ilyen nyitottan állok a kihívásokhoz.”

A férjével már hét éve boldog házasok, Csősz Bogit Tötökországban
A férjével már hét éve boldog házasok: Tötökországban Csősz Bogi és férje, Burak Talu ismert párnak számítanak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top