Sztárok

Durván sokba kerül ByeAlex arany fogszabályzója

Észrevette már, mennyi minden csillog ByeAlex szájában? Jó, eddig mi sem, de most már képtelenek vagyunk szabadulni a koncepciótól: arany fogszabályzó.

Az énekes tegnap maga rakta ki az Instagramra a fotót, amin az új fogszabályzójában feszít. ByeAlex egy hónapot várt az eszközre, de azt mondja, megérte.

Durván sokba kerül ByeAlex arany fogszabályzója

“Mindig is érdekeltek a fogászati témák, egy időben terveztem is, hogy elvégzek egy ehhez a területhez kapcsolódó képzést. Aztán jött a ByeAlex, így már nem valószínű, hogy belevágok” – árulta el a Blikknek az énekes. Elképesztő.

Balra Pharrell Williams, jobbra Riff Raff
Balra Pharrell Williams, jobbra Riff Raff

ByeAlex egyébént közel háromszázezer forintot fizetett a fogszabályzóért. Lazán kapcsolódik, de nekünk erről az egészről az amerikai rapperek ugrottak be, akik már évtizedek óta pakolnak drága cuccokat fogaikra. Itt bemutatunk két kortárs példát. Ha valaha megkérdeznék, mi a hasonlóság Riff Raff és ByeAlex között, a kedves olvasó tudni fogja a választ.

Durván sokba kerül ByeAlex arany fogszabályzója

Egyébként James Bond félelmetes ellenségére is ráfért volna a fogszabályzás, de ő valószínűleg későn kapcsolt, és a fogait vasfogakra kellett cserélnie. Ön ne járjon így, keresse fel fogorvosát még ma!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top