Sztárok

Háború Sebestyén Balázs ellen, több 10 milliós a tét

A nemrég megjelent Forbes magazin felmérése szerint Sebestyén Balázs a legértékesebb magyar sztár. Érthető, ha küzdenek érte, a csatornaváltás pedig valódi háborúskodássá fajult.

Az RTL Klub lecserélte Sebestyén Balázst, miután kiderült, hogy a Rádió1-es reggeli műsorát nem tudja összeegyeztetni a Celeb vagyok, ments ki innen fogatásával. Ezután persze, hogy azt kezdték találgatni, hogy mikor szerződik át a TV2-höz. Ez a kép pedig csak olaj volt a tűzre.

A Story magazin értesülései szerint azonban nem valószínű, hogy Sebestyén Balázs átmenne, annál is inkább, mert hamarosan új vetélkedőt kap. Ráadásul a műsorvezető már sokszor hangsúlyozta, hogy nem az az ugrálós típus, hűséges a munkáltatókhoz. Éppen ezért is volt meglepő, amikor a Class FM-től Balázsék átmentek a Rádió1-hez. Annak a csatornaváltásnak azonban komoly háborúskodás lett a vége. 

Michael McNutt, a Class FM amerikai tulajdonosa a Storynak nyilatkozott. “Jelenleg azt vizsgáljuk, milyen kár ért minket, számoljuk az okozott veszteséget. Még nem értünk a végére.” 

A magazin információi szerint Balázsék súlyos tízmilliós összegről kapnak majd számlát. Ezenfelül a tulajdonos mesélt aról is, milyen a viszonya Sebestyén Balázsékkal, és az ügyben a rádiós is megszólalt. 

Háború Sebestyén Balázs ellen, több 10 milliós a tét

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top