Sztárok

Durván lefogyott Istenes Bence

A Survivor nem csak a játékosoknak tűlélőshow, a műsorvezető sem ússza meg ép bőrrel a kalandot. Istenes Bence jó pár kilót leadott a Fülöp-szigeteken.

Többször beszámoltunk már róla, milyen nehéz volt Istenes Bencének Adél főztje nélkül a világ másik végén dolgozni, azonban ezt eddig nem tudtuk számokban kifejezni. A műsorvezető nyolcvannégy kilósan vágott neki az útnak, és hetvennyolc kilóval érkezett haza, azaz hat kilót hagyott a dzsungelben.

Így ment ki...
Így ment ki…

“Sosem voltam egy pocakos alkat, pedig be kell valljam, imádok enni! Nekem a kaja a mindenem, és a családomon kívül ez hiányzott a legjobban a szigeten. Persze volt rizs, meg mindenféle gyümölcs, de egy jó rántott húsnak vagy egy reggeli bundás kenyérnek kakaóval kifejezetten örültem volna” – vallotta be Bence a Blikknek.

...és így jött vissza.
…és így jött vissza

“Nagyon örülök, hogy ennyire meglátszik rajtam a fogyás, a műsor előtt még edzésekre is jártam, hogy jó kondiban legyek, de még akkor sem volt ennyire látványos a súlyvesztésem, mint most” – viccelődött Istenes Bence, akinek kint a megfeszített munka mellett a 40-45 fokos hőséggel és a magas páratartalommal is meg kellett küzdenie.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top