nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Mindenáron megvédi fiát Pécsi Ildikó

Mindenáron megvédi fiát Pécsi Ildikó

Az évek óta tartó pereskedésben fia helyett is állja a sarat Pécsi Ildikó. A tét több százezer forint és egy budai ház.
NLCafé
f Ajánlom

Októberben folytatódik Pécsi Ildikó és Pártos Csilla rokontartási pere. Az évek óta tartó háborúskodásba már mindegyik fél alaposan belefáradt, ismerőseik szerint az egészségük is rámehet, ha így folytatják. A színésznő negyven kilót fogyott a jogi huzavonák miatt, volt menyének pedig állítólag autoimmun betegsége újult ki.

A Pécsi család egy közeli ismerőse szerint ez befolyásolhatja a tárgyalás kimenetelét. “A bírók is emberek, hiába igyekeznek kizárólag a jogi szempontok alapján vizsgálni egy-egy esetet, meg tudja őket hatni egy elesett, beteg ember látványa. (…) Ha Csilla beteg, azt nyilván nagyon sajnálják, viszont szívesen megnéznének egy orvosi leletet erről” – mondta a Borsnak az informátor.

Mindenáron megvédi fiát Pécsi Ildikó

“Ildikó egy anyatigris. A fiát védelmezi mindenáron, helyette ment a harcba. Azt nem tudom, hogy ezt ma már bánja-e vagy sem, hiszen arra, hogy így elfajulnak a dolgok, senki sem számított” – tette hozzá az ismerős.

Ha októberben véget ér is a rokontartási ügy, Pécsi Ildikónak még akkor is vissza kell szereznie budai házát fia volt feleségétől, aki a válás óta nem hajlandó kiköltözni az ingatlanból. Ez várhatóan újabb pert, potenciálisan újabb éveket jelent.

 

Megosztás Facebookon