Sztárok

Pataky Attila visszavonul

Szünetet tart a hosszúra nyúlt év után az Edda frontembere. Pataky Attilát megviseli a hosszú turnézás, ezért jön a kényszerpihenő.

Pataky Attila legsikeresebb évét tudhatja – félig – maga mögött. Az énekes áprilisban elkezdett turnézni és jövő márciusig be van táblázva. A folyamatos koncertezés mellett pedig egy komplett új lemez elkészítésére is jut idő. “Huszonhárom vadonatúj számmal ajándékozzuk meg a rajongóinkat, akik velünk vannak negyvennégy éve” – mondta az énekes a Borsnak.

Pataky Attila visszavonul

Pataky Attila több műtéten is átesett az elmúlt másfél évben, de azt mondja, a nehezén már túl van, most már csak a kevés alvás viseli meg. De ígéri, ezt is bepótolja: “Jövőre egy jó fél évet pihenünk. Az orvosok is ezt javasolják, de nem csak ők. Rokonok, barátok, ismerősök is azt mondják, hogy vissza kéne venni. Ilyenkor visszakérdezek: de miből? Mit ne csináljak? Menjek ki a színpadra, és ne énekeljek? Ne írjak dalokat? Vagy énekeljek moccanás nélkül a színpadon?”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top