Sztárok

Bódi Sylvinek kicsi a ruhája, ez tisztán látszik

Nem arról van szó, hogy itt-ott ráncolódik a ruha Bódi Sylvin, nem bizony. Ezt a szexi darabot kinőtte a modell, ez a képen egyértelműen látszik.

Humorral közelítette meg Bódi Sylvi, hogy egy arasznyival szélesebb most, mint néhány éve volt. A modell, aki szörfösként rengeteget cipel, egyetlen percig sem bánja, amiért megváltozott a testalkata. 

“Vajon meddig nő még a hátam??! De most komolyan. Hétvégén átnéztem a gardróbomat és az a helyzet, hogy nagyon sok olyan ruhát találtam, amiből már »kinőttem«… Ilyen például ez a képen látható kék ruhám is, ami az egyik nagy kedvencem volt…és egészen addig tudtam is hordani, amíg nem kezdtem el intenzíven szörfözni…” – írta ehhez a képhez Bódi Sylvi, aki a szörfözésről semmiképpen nem mondana le, inkább az egész ruhatárától megszabadul. 

Bódi Sylvi kicsi a ruhája, ez tisztán látszik

“Na, ezt teszi ez a sport. A popóm szerencsére nem nőtt, ez tisztán látszik, viszont a hátam az minimum 15 centit!!!! Így megint nagyon sok kedvencemnek búcsút kell, hogy mondjak… ???? …akik talán hamarosan új gazdákra találnak! ????(Nem, az nem opció, hogy abbahagyjam a szörfözést! Nem nem! ????????????)” – folytatta. 

A modell úgy döntött, kiárusítja a ruháit, a facebookos Bódi Sylvi Gardróbvásár oldalára pedig feltölti az összes képet. 

“Igyekeztem minél többet lefotózni magamon, hogy jobban lássátok a fazonokat.” 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top