Sztárok

Újdonságokkal akarja lenyomni a TV2 az RTL Klubot, ősszel kezdődik az igazi harc

Az RTL Klub főképp régi kedvencek visszahozásában jeleskedik – és piacvezetőként nekik nem kell annyi kockázatot vállalniuk –, míg a TV2 a favoritok újraélesztése mellett nagyszabású újdonságokkal szeretné megfordítani a sok-sok éve bebetonozódott nézettségi versenyt.

TV2

Ázsia Expressz – A sárkány útja

Hét sztárpár, ötezer kilométer, távol-kelet, egzotikum és büdzsének párosonként mindössze napi egy dollár. A Vietnamtól Thaiföldig tartó túra műsorvezetője Ördög Nóra lesz, akinek az alábbi párokat kell majd egyengetnie az Ázsia Expresszben: Ambrus Attila – Berki Krisztián, Pallavicini Zita – Cseke Katinka, Muri Enikő – Fésűs Nelly, R. Kárpáti Péter – Kárpáti Rebeka, Kulcsár Edina – Csuti, Megyeri Csilla – Molnár Zsolt valamint Gaál Noémi és Németh Lajos. Az ötletben van kakaó, a formátum külföldön nagyon népszerű, meglátjuk, a hazai változat hozza-e a számokat és a szórakoztató pillanatokat.

Újdonságokkal akarja lenyomni a TV2 az RTL Klubot, ősszel kezdődik az igazi harc

Séfek séfe

A TV2 egyfolytában képernyőn lévő arca, Ördög Nóra idejébe egy gasztro-reality is belefért. A Game of Chefs magyar verziójában a Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor alkotta zsűri ad majd sütési/főzési feladatokat a játékosoknak. A műsor különlegessége a vak kóstolás lesz a zsűritagok részéről. A kérdés az, hogy ez a műsorelem lesz-e annyira érdekes, hogy a nézők figyelmét felkeltse a Séfek séfe iránt a gasztroműsorok egyre nagyobb dömpingjében.

 

Áll az alku!

Az ősz nagy kvízműsorának az Áll az alku! című műsor visszatérése ígérkezett, amiről sokáig úgy tudtuk, hogy Gundel Takács Gábor vezeti majd, aki aztán nehezen tudott megállapodni a csatornával, de némi huzavona után állt az alku (hehe). Egy kipróbált műsor egy kipróbált műsorvezetővel. Jó lesz ez.

 

Sztárban sztár

Ha van biztos siker a TV2 csoport kezében, akkor az a Sztárban sztár, amit ismét duplán adnak nekünk, lévén a Super TV2-őn a Sztárban sztár meg egy kicsi érkezik. A felnőtt műsorban komoly változások várhatók, ugyanis Bereczki Zoltán mellett várhatóan Hajós András sem tér vissza a zsűritagok közé. Az viszont biztos, hogy Liptai Claudia lesz a műsor vezetője. Egy jó zsűri fél siker, így kíváncsian várjuk, kiket sikerül összeszedniük a TV2-nél.

Drágám, add az életed!

Egy év kihagyás után folytatódik a TV2 celebes vetélkedője, a Drágám, add az életed!, melyben sztárpárosokat tesznek próbára. Maga a csatorna is megerősítette a folytatást, és Ábel Anita műsorvezető párja, Csonka András lesz.

 

Ninja Warrior Hungary

Az egyik leglátványosabb és legdrágább műsornak az őszi műsorstruktúrából az Amerikában nagyon népszerű Ninja Warrior című ügyességi és erőnléti vetélkedő magyar verziója lesz, melyben egy egészen elképesztő pályán kell a játékosoknak végigmenniük. A műsorvezetést a csatorna egy bejáratott párosra, Majkára és Tillára bízta, míg a pálya mellett a családtagokkal és a versenyzőkkel Mádai Vivien beszélgethet.

Újdonságokkal akarja lenyomni a TV2 az RTL Klubot, ősszel kezdődik az igazi harc

 

RTL Klub

Survivor

Egy festői, ugyanakkor vad táj, sok alulöltözött, merész és kihívásra vágyó játékos és persze maga Istenes Bence, aki a németországi karrierjét függesztette fel azért, hogy ő irányíthassa a nomád körülmények közti túlélőgyakorlatot az RTL Klubon. Szerencsére celebek helyett ismeretlenekkel vágtak neki az évadnak, aminek az egyik különlegessége, hogy a formátumot 13 évnyi szüneteltetés után élesztette fel hamvaiból az RTL.

 

Celeb vagyok, ments ki innen!

Ha már egzotikus tájak és nomád körülmények, akkor rögtön itt van nekünk a Celeb vagyok, ments ki innen! újabb évada, ami a Survivorral ellentétben – ahogy a címében is ígéri – kizárólag sztárokkal támad. Az ötödik évadot Dél-Afrikában forgatják, a résztvevők listája még nem ismert, és még azt sem erősítették meg az RTL-nél, hogy Balázs és Vadon Jani vezetik-e a műsort. A Bors információja szerint tényleg sanszos, hogy műsorvezető-csere lesz, alig várjuk a helyettesek bejelentését.

Újdonságokkal akarja lenyomni a TV2 az RTL Klubot, ősszel kezdődik az igazi harc

Pumpedék

Az RTL Spike büszkeségei, Pumped Gabó és élete szerelme, Sebestyén Ági betonbiztos nézettséget hoztak az első évadban, ezért már nyár végén jöhet a folytatás, kapásból egy dupla résszel, hiszen a vakáció egészen biztos, hogy izgalmas volt Pumpedéknél. Az új évad várhatóan továbbra is szoláriumban gazdag lesz, és a műveletlen nézők vadonatúj szóvirágokat tanulhatnak belőle környezetük legnagyobb örömére.

Újdonságokkal akarja lenyomni a TV2 az RTL Klubot, ősszel kezdődik az igazi harc

X-Faktor

Az X-Faktor hetedik évada egy új műsorvezetővel és egy új zsűritaggal veszi kezdetét szeptember elején. Tavaly a zsűribeli vérfrissítés jót tett a műsornak, így bízunk benne, hogy Radics Gigi beültetése az ítészek közé pozitív eredményt hoz. Istenes Bence a már említett németországi karrier miatt passzolta az X-et, így a Barátok közt színésznője, Kiss Ramóna próbálhatja ki magát egy egészen új szerepkörben: műsorvezetőként. A nagy kérdés: elfogytak-e már Magyarországon a használható énekes-tehetségek, vagy fel lehet még hajtani párat?

Az X-Faktor zsűrije (Fotó: Birton Szabolcs)
Az X-Faktor zsűrije (Fotó: Birton Szabolcs)

Konyhafőnök VIP

Wossala Rozina a Reggeliben jelentette be, hogy folytatódhat az RTL Klub elképesztően népszerű gasztroversenye, A konyhafőnök, méghozzá nem a mezei, ismeretlen emberes, hanem a celebes verzió, ahol legutóbb Gáspárné diadalmaskodott. Egyelőre nem 100%, hogy már ősszel műsorra tűzik, de azért ne lepődjünk meg nagyon, ha mégis.

Újdonságokkal akarja lenyomni a TV2 az RTL Klubot, ősszel kezdődik az igazi harc

Válótársak

Az RTL Klub már két fikciós sikersorozattal is nyeregben érezheti magát, ugyanis a Válótársak mellé már A mi kis falunk is felzárkózott, de ősszel várhatóan még csak Stohl Andrásék szerelmi kalandjai folytatódnak majd, immár a harmadik évaddal. Dobó Kata és Kovács Patrícia visszatérésére ne számítsunk, de rajtuk kívül nem várhatók nagy távolmaradások, és ha tartják az eddigi színvonalat, nagy baj nem lehet.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top