Sztárok

Elképesztő formában tér vissza Liptai Claudia a TV2 képernyőjére

Ősztől a Sztárban sztárral és egy saját napi élő show-műsorral tér vissza Liptai Claudia. A TV2 műsorvezetője remek formában van, de tesz is azért, hogy jól mutasson a képernyőn.

Májusban arról szóltak a hírek, hogy Liptai Claudia távozik a TV2-től, vagyis pontosabban, a szülési szabadságáról nem tér vissza, és nem hosszabbítja meg az idén lejáró ötéves szerződését a csatornával. Azóta már tudjuk: Liptai Claudia visszatér, méghozzá a Sztárban sztár zsűritagjaként, ezen felül pedig saját show-műsora is lesz.

A kismama ragyogó formában van, és tesz is az alakjáért. A rajongóitól eddig is rengeteg bókot kapott, szerintük Liptai Claudia az utóbbi időben szebb, mint valaha. “Csak úgy sugárzol a boldogságtól, Clau!” – olvasható ez a megjegyzés a műsorvezető több posztja alatt is.

Ezeket a képeket az elmúlt egy hónapban osztotta meg a műsorvezető:

Megnézem
Összes kép (1)

Ahogy ő maga megfogalmazta, mostanra találta meg a helyét, tökéletesen boldog. A párjával, Pataki Ádámmal közös képeken is látszik, hogy mennyire összeillenek. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top