nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szomorú esemény vetett véget Kulcsár Edina nyaralásának

Szomorú esemény vetett véget Kulcsár Edina nyaralásának

Kulcsár Edina és szerelme, Csuti spontán nyaralásra indultak Horvátországba, de egy szomorú esemény miatt előbb haza kellett jönniük...
NLCafé
f Ajánlom

Szomorú eseményről adott hírt Kulcsár Edina a közösségi oldalán. Ahogy eddig, most is őszintén nyilatkozott a Facebookon a műsorvezető, hiszen számára fontos, hogy a rajongói ne csak az élete csillogó oldalát lássák. Edina pénteken posztolt arról, hogy a szerelme, Csuti egy spontán nyaralással lepte meg, amiről sajnos egy borzalmas hír miatt hamarabb haza kellett jönniük. 

“A spontán nyaralásunk vége sajnos tragédia lett! Amikor ma reggel 7-kor megszólalt a telefonom, már tudtam, hogy valami baj van. Ekkor jött a hír, hogy Csuti elveszítette a nagypapáját, akit nagyon-nagyon szeretett! Egy mérhetetlenül jó ember volt! Olyan szomorú az elmúlás… Borzasztó egy érzés, de nem tudunk ellene mit tenni, illetve egy dolgot mégis! Addig törődjünk és foglalkozzunk a szeretteinkkel, amíg csak megtehetjük! Soha nem tudhatjuk, hogy mikor ragadja el őket tőlünk a sors! Már reggel óta autóban ülünk és sietünk haza, hogy ezekben a nehéz pillanatokban a család mellett tudjunk lenni” – értesítette követőit Edina, aki nemrég arról posztolt, hogyan veszekszik a párjával. 

 

Megosztás Facebookon