Sztárok

Jolly és Suzy a házasságukról: “Meg tudunk bocsátani egymásnak”

Túl van a kritikus hetedik éven Jolly és Suzy, már ami a házasságukat illeti, hiszen 11 éve alkotnak egy párt. Azt mondják, mint minden kapcsolatban, köztük is vannak veszekedések, de ezekre rövid úton pont kerül.

Jolly és Suzy 11 éve találkoztak először, kicsivel több mint 7 éve pedig hivatalosan is összekötötték az életüket. Az énekes, aki nemrég elkészítette a Despacito magyar változatát, a Mokkában beszélt arról, mi a titka a hosszú házasságnak. 

“Csak apróságokon szoktunk veszekedni, mint a szerelmes párok általában” – kezdte Jolly. “11 év alatt sok dolgot átvészeltük, sokszor megbocsátottam – ez a titok” – árulta el Suzy. “Mi nagyon sokat vagyunk együtt, szinte éjjel-nappal. Lehet, hogy el kéne mennem néha otthonról, hogy hiányozzunk egymásnak. Tervezek egy spanyolországi kiruccanást a barátokkal, ahova a feleségem nem akar eljönni, így most egy kicsit távol leszünk egymástól” – mesélte Jolly, aki nemrég megmutatta ritkán látott nagy fiát. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top