Sztárok

Már megint mi a baj Sarka Katával?

Sarka Kata nehéz hónapokon van túl, de őt csakis az érdekli, hogy a két gyereke, Dávidka és Noncsi boldogok legyenek. Sok támadás éri, de mint mondja, már nem hatja meg egyik negatív komment sem.

Sarka Kata szeret változtatni a külsején: új stílusokat próbál ki, a frizuráján is folyamatosan újít, és ezeket meg is osztja a közösségi oldalán. Hozzátesszük, ugyanúgy, mint sok más ismert ember, őket mégsem éri annyi negatív komment, mint Katát. Az üzletasszony sok időt tölt a gyerekeivel, így mint mondja, nem érdekli, hogy ki mit mond, a lényeg, hogy úgy érzi, minden rendben van az életében. “Nem foglalkozom a negatív kommentekkel, a családom és a gyerekeim boldogsága a legfontosabb” – mondta Kata az NLCafe.hu-nak. 

Már megint mi a baj Sarka Katával?

Úgy néz ki, bármit csinál, mindig van 1-2 kommentelő, aki mindenbe beleköt. Kata legújabb fotóján is találtak kivetnivalót, noha akadnak, akiket inkább inspirál, hogy két gyerek után így is lehet kinézni.

Már megint mi a baj Sarka Katával?

A másik, amivel mindig megtalálják, a pénzkérdés. Kata több vállalkozást is vezet, valamit saját műsora is van, nem is beszélve a szépségversenyéről. És ha valaki megteheti, hogy évente többször is elviszi a gyerekeit és a családját nyaralni, miért ne tegye? Az vesse rá az első követ, aki nem így cselekedne hasonló helyzetben.

Neked mi a véleményed? 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top