Sztárok

Sokat mondó képek Leonardo Dicaprio és Kate Winslet nyaralásáról

Amióta a Titanic szerelmeseit alakították, a rajongóik arra várnak, hogy Kate Winslet és Leonardi DiCaprio igazai szerelmi történetét is láthassák. Most ebből kaptak egy kis ízelítőt.

1997-ben, vagyis éppen húsz évvel ezelőtt kezdődött ez a történet, amikor a Titanic forgatásán Leonardo DiCaprio először találkozott Kate Winslettel. Bár a rajongók akkoriban nagyon szerették volna egy párként látni a színészeket, mindketten elmondták: inkább testvérként tekintenek egymásra, vagy jó barátként, de semmiképpen sem szeretőként. A mostani közös képek láttán mégis ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseket írtak a netezők, hogy:

“A legjobb romantikus kapcsolatok nagyszerű barátsággal és közös érdeklődéssel kezdődnek” –olvasható az egyik brit napilap internetes oldalán, amikor megjelentek a Saint Tropez-ban készült képek. 

Ahogyan ölelik egymást a közös nyaraláson, sokak szerint árulkodó, a testbeszédüket is kielemezték, de bármennyire is szeretnék, Leonardo Dicaprio és Kate Winslet között csakis a filemkben van romantikus viszony. 

“A kettőnk kapcsolata a Titanic óta téma, és minden alkalommal, amikor együtt látnak bennünket, titanicos jelenetet várnak tőlünk és szerelmi vallomást. De mi barátok vagyunk, nagyon jó barátok” – tette helyre nemrégiben a brit színésznő azt a riportert, aki egy díjátadón a Leonardóhoz fűződő viszonyáról kérdezte. 

Szóval, bármennyire is “árulkodó” egyesek szerint a mostani közös képsor, ez is csak egy DiCaprio és Winslet közös pillanataiból

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top