Sztárok

Hajdú Péter: kijár nekem a boldogság

Múlt hét óta ismét szingli Hajdú Péter! A Frizbi műsorvezetője elárulta, nem agglegénytípus, és elég rosszul viseli az egyedüllétet.

Már többször felröppent a hír, hogy Hajdú Péter és Eszter nincsenek együtt, a pár azonban mindig rácáfolt erre. Múlt héten mégis kiderült, tényleg vége a románcnak, ami csupán fél évig tartott. Péter elmondása szerint ugyanis volt párja egy másik férfivel bulizott, így nem volt más megoldás. Később azt is elárulta, hogy több konfliktus is volt a kapcsolatukban, hiszen Eszter minél hamarabb szeretett volna gyereket, Péter pedig erre még nem állt készen, hiszen még el sem vált. Míg Sarka Kata boldog új párjával, addig a műsorvezető egyedül van – a BEST-nek elárulta, milyen nőt keres. 

Hajdú Péter szerint kijár neki a boldogság. Szerinted?

“Nincs igazán megfogható konkrétum, amit keresek, azt viszont tudom, mi az, ami taszít: az igénytelenség és a hazugság. Ezt a két dolgot nem bírom elviselni – mondta Hajdú a magazinnak és azt sem titkolta, hogy új szerelemre vágyik. – Nem vagyok agglegénytípus, és úgy gondolom, a boldogság nekem is jár. Remélem, meg is találom hamarosan.”

Ehhez persze nem ártana lezárniuk Sarka Katával a házasságukat, amit már oly’ régóta tologatnak. Jó kérdés, hogy a bírósági szünet után kettejük közül ki nyújtja majd be a válókeresetet. Újra…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top