Sztárok

Angelina Jolie két lánya különbözőbb már nem is lehetne

Már eltelt jó néhány hónap, hogy utoljára láttuk Angelina Jolie gyerekeit. Minap viszont a színésznő két lányával ment vásárolni, amikor lefotózták őket. Amennyire kiskorukban hasonlítottak egymásra, most olyan különböző Shiloh és Vivienne.

Angelina Jolie lánya, Shiloh megjelenése miatt sokszor került már a középpontba, a szülőket azért kritizálták, mert hagyják, hogy fiúsan (fiúnak?) öltözzön a gyerekük. A legfrissebb képek láttán sem állták meg szó nélkül, hogy Shiloh ruhájára és rövid hajára megjegyzéseket tegyenek. 

“Pedig annak idején mindkét kislány milyen aranyos kisbaba volt! Most meg csak Vivienne-ről mondanád meg, hogy lány” – írta valaki.

Shiloh és Vivienne Jolie-Pitt babakori fotóit könnyen össze lehet keverni
Shiloh és Vivienne Jolie-Pitt régi fotóit elnézve nehéz megmondani, melyikük melyik

Tény, hogy anno nagyon is hasonlított egymásra a két gyerek, mindketten éppen úgy néztek ki, mint Angelina Jolie a kiskori fotóin. Mostanra viszont a színésznő nagyobbik lánya inkább rá emlékeztet, csak a haja szőke. 

Angelina Jolie és Shiloh legfrissebb közös fotója
Angelina Jolie és Shiloh legfrissebb közös fotója

Vivienne viszont egyre inkább az édesapjára, Brad Pittre emlékeztet. De nézd meg a magad, hogy te mit gondolsz.

Vivienne az édesanyjával, a nővérével és egy dadával ment vásárolni
Vivienne az édesanyjával, a nővérével és egy dadával ment vásárolni

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top