Sztárok

Gundel Takács Gábor visszatér, és jön A Séfek Séfe is

Ez lesz ősszel a TV2-n.

Augusztus 28-án indítja el őszi műsorstruktúráját a TV2. A szezon újdonsága, hogy ezentúl még korábban, már 18:55-től kezdődnek majd a szórakoztató műsorok. A Tények továbbra is változatlan hosszúságban, 18:00-kor jelentkezik, azonban a Tények Extra nem közvetlenül utána kerül képernyőre, hanem egy későbbi műsorsávban – áll a csatorna közleményében.

A Tények után indul az új gasztronómiai tehetségkutató, a Séfek Séfe. A formátum eredetije a Game of Chefs címet viseli, házigazdája pedig Ördög Nóra lesz. A vérre menő versenyben amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg Frigyest és Krausz Gábort arról, hogy ők a legjobbak.

Gundel Takács Gábor az Áll az alkuban, egy régi képen
Gundel Takács Gábor az Áll az alkuban, egy régi képen

Hét év után Gundel Takács Gáborral visszatér a TV2 legendás vetélkedője, az Áll az alku. A megújult díszletben a főszereplők továbbra is a legendás táskák, amelyek mesés összegeket rejtenek: összesen 100 millió forint vihető haza. 

Új évaddal folytatódik a Drágám, add az életed! is, a harmadik szezonban is sztárpárok mérettetik meg magukat. Ábel Anita mellett Csonka András terelgeti majd a párosokat az embert próbáló, megújult kihívásokban. Olyan hírességek is bevetik magukat, mint Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, Polyák Lilla és Gömöri András Máté vagy éppen Debreczeni Zita és Gianni Annoni, de megismerhetjük Cooky és Pápai Joci párját is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top