Sztárok

Bereczki Zoltán: Teljesítettem a kislányom kívánságát

Bereczki Zoltán kettesben nyaralt kislányával, Zorkával. Először Párizsban jártak, majd pár napot a Balatonon töltöttek.

Bereczki Zoltán nemrég bejelentette, hogy nem tévézik többé, a zenére és a színházra koncentrál. A rajongók azonban nem pártoltak el tőle, azóta is több telt házas koncertet adott már. Az utóbbi napokban azonban a pihenésé volt a főszerep: 10 éves lányával, Zorkával vakációzott. A színész-énekesnek a nyári hajtás után kicsit jól esett kikapcsolódni, nyaralásuk helyszínéül pedig Párizst választották. “Zorka egyik kedvenc mesefilmje, a Balerina a francia fővárosban játszódik. Beszélgettünk róla, hogy hova menjünk vakációzni, és végül emellett döntöttünk. Szuper 5 nap volt, az órákig tartó sorban állások ellenére is” – kezdte Zoli az nlcafe.hu-nak. 

“Disneylandbe mindenképp el akartunk menni. Annak idején még a volt feleségem rabolt el a stúdióból, mert azt gondolta, hogy jót tesz a gyerek lelkemnek egy kis túra erre a csodás helyre. És milyen jól gondolta! Szerettem volna, ha Zorka is látja, hiszen ez egy meghatározó élmény még a felnőtteknek is, nemhogy a gyerekeknek. Két napot töltöttünk Disneylandben, mindent kipróbáltunk, amit csak lehetett, és nagyon jól szórakoztunk. Persze nap végére mindketten elfáradtunk, de abszolút megérte.”

“Persze Párizs nevezetességeit is végigjártuk: felmentünk az Eiffel-toronyba, amit meglepően jól viselt a lányom. Kétszer másfél órát álltunk sorba, ráadásul nekem durva tériszonyom van, amit eddig Zorka nem tudott. Eleinte nevetett rajtam, hogy miért félek ennyire, de aztán nagyon segítőkész volt, még azt is elfelejtettem, hogy magasan vagyunk. Ezután az Operaház következett, amit a Balerina című mese miatt is mindenképp látni szerettünk volna, és hatalmas élmény volt a lányomnak. Tartalmas pár nap volt, örülök, hogy ilyen szuper apa-lánya programot találtunk ki.”

Az énekes most már visszatér a munkához: elkezdik a színházi próbákat, illetve sok koncertje lesz még a nyáron is. A legutóbbi augusztus 11-i, balatonlellei koncertet, igaz, el kellett halasztania, de ez a holnapi napon pótolva lesz! 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top