Sztárok

Háború kezdődik Némedi Mari 100 milliós örökségéért, Terry Black is érintett

Folytatódik a harc Némedi Mari közel százmilliós vagyonáért. Terry Black küzd a fogadott lánya örökségéért.

Némedi Mari roppant fiatalon, 46 éves korában váratlanul hunyt el. Szeptemberben lesz a hagyatéki tárgyalás, 5 ingatlant hagyott maga után. Az ügyben Terry Black is érintett, a szinkronszínésznő ugyanis állítólag a transzvesztita előadó fogadott lányára, Fannira hagyta vagyona egy jelentős részét. A napokban derült ki, hogy kiújult Terry Black tüdőrákja, ráadásul áttétes, ezért már nem bízik a gyógyulásban, az operációt is elutasítja, de küzd Fanni örökségéért.

“Mari írt egy végrendeletet, ami a szilasligeti házában, az édesanyja urnája alatt volt kétszáz ezer forinttal együtt. A pénz és a végrendelkezés eltűnt, de nálam van a másolata, pontosabban most már a jegyzőnél, mert átadtam neki” – állítja Terry Black. Mint a Blikknek elmondta, régen jó barátságot ápolt Némedivel, ám az utolsó években a kapcsolatuk megromlott. Úgy tudja, a 100 milliósra becsült vagyon Mari egy másik barátja és a kis Fanni között oszlik meg.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top