Sztárok

20 éves Kylie Jenner – Legszaftosabb botrányaival kívánunk neki boldog születésnapot

Úristen, még csak húsz? Hiszen úgy tűnik, mintha mindig is itt lett volna. A Jenner/Kardashian klán egyik legismertebb celebje – hiszen mind azok – ugyan nem csinál semmit, de azzal is képes jókora viharokat okozni. Szülinapja alkalmából bemutatjuk a Kylie Jenner-botránykrónikát.

A kerekesszékes címlap

18 évesen Kylie Jenner jópofának találta, hogy egy kerekesszékben ülve fotózzák az Interview magazin címlapján, amit a mozgássérült közösség nem vett túl jó néven. A modellt tiszteletlennek tartották, és jelezték, hogy a kerekesszék nem egy divatos kiegészítő, hanem az életükhöz nélkülözhetetlen segédeszköz. A fotót jó néhány kerekesszékes lemásolta, és a közösségi médián elterjedt, hogy hogyan is nézne ki ez a címlap, ha egy valódi kerekesszékes szerepelt volna rajta.

20 éves Kylie Jenner – Legszaftosabb botrányaival kívánunk neki boldog születésnapot

A rosszul kiválasztott frizura

“Így ébredtem.” Ezzel a szöveggel rakott ki magáról egy szexi, edzőcuccos képet Kylie, de a kommentelők kivételesen nem a tökéletes alakjáról dumáltak, hanem a frizurájáról. A Jenner lány ugyanis olyasfajta kukoricafonatot használt, amely az afrikai származásúak sajátja, és az afroamerikai közösség nem nézte túl jó szemmel a kultúrájuk ilyesféle érzéketlen kisajátítását. Mindezt rengetegen Kylie Jenner szemére vetették, de őt különösebben nem hatotta meg a dolog, ugyanis egy évvel később ismét kukoricafonatos frizurával szelfizett a tükörben.

I woke up like disss

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Az érzéketlen pólók

Talán nem tudtad, de Kylienak a tesójával, Kendallal közösen saját ruhakollekciója is van, melynek részeként idén napvilágot látott egy Rap vs. Rock pólósorozat, melynek lényege, hogy híres, klasszikus lemezborítókra rámontírozták a tesók valamelyikét, és a végeredményt pólóra vasalták. Egészen bizarr Jenneréket látni például egy Metallica-képen, de nem ez okozta az igazán nagy botrányt, hanem a Tupac Shakur- és Biggie-pólók, lévén az elhunytak családjai kegyeletsértésnek értékelték Jennerék ízléstelen ruhadarabját. A két nővér végül elnézést kért, de ez már túl későn történt.

20 éves Kylie Jenner – Legszaftosabb botrányaival kívánunk neki boldog születésnapot

Magánnyomozókkal követtette a pasiját

Kylie idén tavasszal szakított rosszfiús pasijával, Tygával, csakhogy előtte évekig ment a cicaharc köztük, mivel a fickó nem épp a hűségéről volt híres. Egy csalfa férfira sok megoldás létezik, például a szakítás, de Kylie Jennernek esze ágában sem volt logikus megoldásokat keresni, így inkább nővére tanácsát követve profi magánnyomozót fogadott, hogy a nap 24 órájában kövesse Tygát, és készítsen fotós/videós bizonyítékot a megcsalásról. A fél internet ezen röhögött…

Magára haragította az állatvédőket

A PETA állatvédő szervezet az egész Kardashian/Jenner klánnal hadilábon áll, lévén nem vetik meg a szőrmét öltözködéskor, így nem csoda, hogy kiakadtak azon is, amikor Kylie egy kutyájával közös képet tett közzé, amelyen jól látszott, hogy a túlbuzgó Jenner lány kifestette az eb körmeit rózsaszínre. “Minden állat természetesen szép… extrák nélkül.”

came home to these babes sleeping in my bed

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Egy kis kegyeletsértés

Nem kérdés, hogy a Jenner lányok idejük nagy részét az okostelóik nyomogatásával töltik, és ez akkor látszott meg a legjobban, amikor a 2014-es MTV Video Music Awardson a rapper Common arra kérte a közönséget, hogy csenddel adózzanak a Fergusonban ártatlanul meggyilkolt Michael Brown emlékének. A közönség nagy része így is tett, de nem a Jenner lányok, akik nevetgéléssel, dumálással és a telefonjuk nyomkodásával töltötték ezt az időt. Az internetnek természetesen erről is megvolt a véleménye.

Ajakfeltöltés

Ugyan Kylie Jenner semmilyen érdemi tevékenységet sem végez élete során, mégis rengeteg lány példaképként tekint rá, így amikor a fotóin a rajongói azt vették észre, hogy feltöltette az ajkait, a fanok tömegesen vetették rá magukat a legközelebbi plasztikai sebészre az “Olyat akarok, mint ami Kylienak van!” örök érvényű dumával, a szüleik legnagyobb örömére. Később Kylie azzal csillapította le a kedélyeket, hogy bevallotta: csak ideiglenes, így egy idő után magától elmúló ajakfeltöltést használt…

Gratulálunk Kylie-nak, aki zsenge kora ellenére már ilyen szép listával rendelkezik, de mindenkit emlékeztetnénk, hogy csupán egy évvel idősebb nővére, Kendall még nála is impozánsabb botránykrónikát hozott össze. Boldog születésnapot, Ms. Jenner!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top