Sztárok

Áll a bál Zámbó Jimmy sírja miatt

Komoly indulatok vannak a Zámbó családban. Legalábbis ez derült ki egy Facebook-posztból, amely Zámbó Jimmy sírjáról szól. Megszólaltak a családtagok.

“Karbantartás öcsém sírjánál. Árpi, Tihi, Marietta. Szokásos felállás” – osztotta meg egy kép kíséretében Zámbó Jimmy bátyja, Zámbó Tihamér. A poszt alatt elszabadultak a család indulatai:

  • “A fiai meg hol vannak. 17 éve nem érnek rá” – kommentált Marietta, Jimmy egyetlen lánytestvére.
  • “Babuci ne provokálj, mert ez ebben a formában nem igaz! Tudod, mi egyszerű emberek vagyunk és dolgoznunk kell” – reagált Szebasztián.
  • “És azért ha már itt tudod drága Nagynéném a családot szarozni, tegyük azt is hozzá, hogy volt egy kedves öreg hölgy, aki nemrég elhunyt és járt ki rendbe rakni a sírt. Ezért egy Zámbó Jimmy sírjához mint családtag nem olyan egyszerű kijárni, mikor tele van rajongókkal” – írta Krisztián.

“Egy teherautó úgy fordult a sírnál, hogy leverte az egyik lépcsőt. Megbeszéltük, kimegyünk, rendbe tesszük, de a fiúk valamiért aznap lemondták. Nem kellett volna Mariettának kiírni semmit” – magyarázta meg a helyzetet a Bors kérdésére Zámbó Tihamér.

Áll a bál Zámbó Jimmy sírja miatt

“Egy hónapja nem voltam, de amikor tehetem, járok ki, mindig rendben volt a sír. Az idős néninek is sokat köszönhetünk, aki rendben tartotta a sírt, de ő nemrég meghalt. Nem értem Marietta felfogását sem. Attól, hogy rendben a sír, apám még nem jön vissza. Nincs jogosítványom, a lábujjam el van törve, nem olyan egyszerű bejutni innen vidékről. A testvéreimnek is alig van idejük bármire” – mondta a lap megkeresésére Zámbó Krisztián, majd hozzátette: nem haragszik senkire, de ezt nem a Facebookon kellett volna megbeszélniük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top