nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kenderesi Tamás az öccse micsodáját mutogatja

Kenderesi Tamás az öccse micsodáját mutogatja

A 20 éves úszónak a hosszú felkészülés és világbajnokság után van egy kis ideje lazítani – sokat bolondozik az öccsével, Marcival, akinek most a micsodáját mutogatja. Na jó, cenzúrázva!
NLCafé
f Ajánlom

Kenderesi Tamás a riói olimpián lopta be magát az emberek szívébe. Bronzérmet szerzett, majd olyan nyilatkozatokat tett, hogy hamar szimpatikussá vált mindenkinek. Az úszó okosan lovagolta meg a hírnév hullámát, hiszen azóta több nagy reklámszerződést is kapott, a közösségi oldalán pedig szintén rengetegen követik a mindennapjait. Legtöbbször az edzésekről, barátnőjéről, a szintén úszó Sebestyén Dalmáról és a családjáról posztol. Így tett tegnap is, amikor a legkisebb öccséről, Marciról osztott meg egy meglehetősen intim fotót. Nézd csak! 

Preparing for 2032!!

Kenderesi Tamás (@tamaskenderesi) által megosztott bejegyzés,

A képhez a világbajnoki bronzérmes váltó egyik tagja, Holoda Péter is kommentelt. ,,A cenzúrából ítélve 4x100as gyorsváltó” – célozva ezzel Kozma Dominik korábbi nyilatkozatára. Tamás követői imádják a fotót, és követelik tőle, hogy még többet posztoljon a kisöccsével, aki egyébként hipercuki. 

 

Megosztás Facebookon