Sztárok

Jakabos Zsuzsanna összeházasodott az edzőjével, Petrov Ivánnal

Alig néhány napja kapta fel a hazai sajtó a hírt, hogy Jakabos Zsuzsanna és edzője, Petrov Iván egy párt alkotnak, máris újabb remek részletnek örülhetünk: az úszó és trénere ugyanis szerdán délután Győrben egybekeltek.

Edzőjéhez, Petrov Ivánhoz ment feleségül a négyszeres olimpikon, Európa-bajnok Jakabos Zsuzsanna – adta hírül a Kisalföld.  A győri születésű úszónő és a Győri Úszó SE vezetőedzője szerda délután a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő strandján tartotta az esküvőt, ezért erre az időre a strand egy részére kitették a “zárt körű rendezvény”-táblát. A strandnak a zárt körű eseményre vonatkozó közérdekű felhívása alapján délután három óra után a Cziráky-medence és a gyermekpancsoló környékén kelt egybe a pár.

Jakabos Zsuzsanna összeházasodott az edzőjével

Néhány napja kapta fel a hazai sajtó a hírt, miszerint Jakabos Zsuzsa és edzője együtt vannak, a budapesti vizes vb hivatalos honlapján ugyanis az egyik cikk szerzője megemlítette, hogy “nemcsak a parton értik meg egymást, szép párt alkotnak”.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top