Sztárok

Nézd, melyik magyar úszóval bulizott a világbajnok Chad le Clos!

Igaz, a vizes világbajnokság véget ért, de a legtöbb sportoló még itt maradt pár napot, hogy kieresszék a gőzt. A világbajnok úszó, Chad le Clos nem is akárkivel ült egy asztalhoz: jó barátjával, Cseh Lacival vacsoráztak együtt családostul.

Vasárnap véget ér a vizes vb. Sokan másnap továbbálltak, de a legtöbb sportoló Budapesten maradt, hogy a feszített tempó után egy kicsit rápihenjenek a következő versenyekre. Így tett többek között Chad le Clos is, aki Cseh Lacival és a családjával vacsorázott, erről pedig egy képet is posztolt. 

Nézd, melyik magyar úszóval bulizott a világbajnok Chad le Clos!

A két úszó egyébként nagyon jó barátságot ápol egymással, többször is hangoztatták, hogy habár a medencében ellenfelek, az életben nagyon jóban vannak, sokszor szerveznek közös programot. A világbajnokság miatt le Clos családja is Budapestre utazott, a versenyek után pedig kieresztették a fáradt gőzt: egy jó vacsorával ünnepelték a kiváló eredményeket. 

You will always be a legend and a true champion @csehlaszlo thank you ????????

Chad Le Clos (@chadleclos92) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top