Sztárok

Masters VB: Kiss Gergely úgy ütötte az asztalt, hogy majdnem összetört

Kiss Gergely a vizes sport egyik meghatározó alakja izgatottan szurkolta végig az elmúlt hetek sporteseményeit. Az olimpikon most a szintén hazai rendezésű FINA Mastersen is részt vesz az aranycsapattal, ami Millenium néven indul majd.

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kiss Gergely tavaly óta már háromszoros apukának is mondhatja magát, hiszen októberben megszületett a kislánya, Olívia. A kicsi már most imádja a vízilabdát, még a vizes vb-n is a nézőtérről szurkolt a később ezüstérmet szerző magyar válogatottnak.

Masters VB: Kiss Gergely úgy ütötte az asztalt, hogy majdnem összetört

Volt azonban olyan is, hogy a késői időpont miatt inkább otthonról szurkolt a Kiss család. Gergő azt mondja, nem éppen a legjobb oldalát hozza ki az izgalom. “A 2004-es athéni olimpia pillanatai, amikor vesztésre állt a csapat, nem csak nekünk voltak nagyon stresszes percek. Sokan mesélték nekem utólag, hogy nem bírták idegekkel, és tévéjük látta kárát a heves szurkolásnak, többen megrongálták saját készüléküket. Volt jó oldala is ennek, hiszen sok szomszéd összebarátkozott egymással, ugyanis az emberek a fokozott izgatottság hatására inkább kimentek levegőzni az erkélyre és így beszédbe elegyedtek egymással” – idézte fel emlékeit a vízilabdázó. 

“Én is néztem már úgy mérkőzést a 2013-as VB idején, miután elköszöntem 2012-ben a válogatott csapattól, hogy közben ingerületen magyaráztam, úgy ütöttem az asztalt, hogy majdnem összetörtem.

Akkor a család közölte, hogy velem soha többé nem néznek meccset.

Azóta kifejezetten figyelek arra, hogy rápihenjek, és megnyugodjak egy ilyen szituációban” – mondta a sportoló, aki részt vesz az augusztus 7-én startoló FINA Mastersen, méghozzá az egykori Kemény-csapattal: Millenium néven indulnak.

Kiss Gergely szerint a televízió is veszélyben van, ha hevesen szurkol az ember
Kiss Gergely szerint a televízió is veszélyben van, ha hevesen szurkol az ember
Fotó: Red Lemon

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top