Sztárok

Forrónaciban járatja csúcsra a kánikulát Kulcsár Edina

Aki azt hiszi, hogy a mai kánikulát nem lehet tovább forrósítani, az téved. Kulcsár Edina tegnap esti lámpaszerelése felvillanyozó!

Azt már megszoktuk, hogy a hírességek egy-egy hétköznapi pillanatukat is megmutatják rajongóiknak, de azért ritkán láthatunk szépségkirálynőket izzót cserélni – Kulcsár Edina most ezt is megosztotta a turnéra nyilvánossággal. A szépségkirálynő forrónaciban ugrott fel a konyhapultra, ezzel pedig egyszerre mutatta meg talpraesettségét és gömbölyödő popsiját. 

A műsorvezető tényleg igyekszik minél többet mutatni a hétköznapjaiból, a gyengéd pillanatokat sem szégyelli. Legutóbb azzal került a címlapokra, hogy a szerelme, Csuti beleharapott a fenekébe, ami sok rajongónál kiverte a biztosítékot. Edina egyébként nagyon büszke az alakjára – hozzátennénk, teljes joggal, hiszen fantasztikusan néz ki, és ezért sokat is tesz. Ma például az edzőteremben kezdte a napját, és valószínűleg ott is fejezi be. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top