Sztárok

Szabó Zsófi új pocakos képe elképesztően édes!

Bombaként robbant a hír, hogy Szabó Zsófi gyereket vár férjétől, Kis Zsolttól. A műsorvezető kismamaként is gyönyörű, sőt talán jobban néz ki, mint valaha. Legalábbis a legújabb képe ezt mutatja!

Sokáig úgy volt, Szabó Zsófinak nem lehet természetes úton gyermeke, de mégis teherbe esett. A műsorvezetőt sokszor faggatták, mikor vágnak bele a gyerekprojektbe, mégis mindenkit meglepett, amikor bejelentette, hogy terhes. A műsorvezető a Story magazinnak beszélt várandóssága első trimeszteréről.

Zsófi csak úgy ragyog, mióta kiderült, hogy gyermeket vár. Az ötödik hónapban van, decemberre várja a kisbabáját. Úgy tűnik, most már szívesen mutogatja gömbölyödő pocakját, legalábbis legújabb posztja alapján erre lehet következtetni. A rajongók imádják a terhesfotót, és nagyon várják, hogy megtudják, vajon Zsófi kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt. A Story Extra műsorvezetője elragadó kismama!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top