Sztárok

Kerényi Miklós Gábor meglepő dolgot csinált a színpadon

Kerényi Miklós Gábor nem szívbajos, bármit képes megtenni, ha veszélybe kerül az előadása. Most éppen egy ünneplő civil házaspárt rendezett bele váratlanul a fináléba.

Veszélybe került a hétvégén Kerényi Miklós Gábor legújabb bemutatója. Szentendre Fő terén ugyanis, alig pár méterrel a színpad mellett, egy étteremben lakodalomra készültek, a hangos zene miatt pedig élvezhetetlenné vált volna az opera. Így végül, hogy mindenkinek jó legyen, az ifjú pár, azaz Köllő Kincső és Kóbor Árpád is belekerült a A sevillai borbély című előadásba.

“Egy szabadtéri, happeningszerű alkalomba, ahol egyébként is a közönség között, kicsit őket is bevonva játszunk, tökéletesen belefér egy ilyen dolog. Boldogan vezényeltem le a jelenetet. Felállítottam a párt a zongoraasztalra, épp úgy, ahogyan az a darabban is van, sőt még azt is besúgtam nekik, hogy mikor kell csókolózniuk” – mesélte lelkesen a Blikknek Kerényi Miklós Gábor.  “Így mindenki jól járt. Ők visszavették a zenét, és nagyon figyeltek az előadásra, amíg tartott, mi pedig szerintem életre szóló élményt okoztunk nekik” – összegezte a rendező. 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top