Sztárok

Az X-Faktor-győztes Tóth Andi nagy lépésre szánta el magát

Az énekesnőnek nagyot fordult az élete – eddig édesanyjával közös háztartásban élt, egy hete viszont már egyedül lakik.

Csupán 15 éves volt, amikor megnyerte az X-Faktort, azóta pedig a szemünk előtt felnőtt nővé érett. Azóta láthattuk szerelmesen, a színházban, a Válótársakban is szerepet kapott, az utóbbi időben pedig nőies formájával hívta fel magára a figyelmet. Tóth Andi egy hete független már, eddig ugyanis az édesanyjával élt együtt. Mióta elköltözött otthonról, sok mindenre fény derült: az énekesnő rájött, hogy remek szakács. 

“Jó érzés az, hogy végre én vigyázok magamra. Mint kiderült, tök jól főzök, amit nem is tudtam… Amíg itthon volt anyukám, addig nem álltam neki. Mióta elment, nem találtam semmi kész ételt a hűtőben, így kénytelen voltam nekiállni. Nagyon finom lett!” – mesélte Tóth Andi az RTL Klub Reggeliben. Az is kiderült, hogy örült volna, ha marad az anyukája, de egyedül is megállja már a helyét. “Először úgy volt, hogy addig él velem, míg be nem töltöm a 18-at, de ez egy pár hónapja már megtörtént. Nyilván örültem volna, ha még marad, de azt mondta, hogy bízik bennem.” 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top