nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Hajdú Péter közös képet posztolt Sarka Katával

Hajdú Péter közös képet posztolt Sarka Katával

Sarka Kata és Hajdú Péter különválása óta nem volt olyan nap, hogy ne hallottunk volna a kapcsolatukról. Most viszont meglepő dolog történt: a showman közös képet posztolt volt feleségével.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Sarka Kata nemrégiben azt nyilatkozta, hogy nem akar már celeb lenni, ehhez képest szerepelt Kasza Tibi új műsorában, ahol érdekes dolgokat mesélt, többek között a volt férjéről, Hajdú Péterről is. A különválás óta mindketten rátaláltak a szerelemre, de ennek ellenére mindig van valami olyan dolog, ami felbukkan a közös múltjukból. Most például a műsorra reagálva Hajdú egy közös képet posztolt a közösségi oldalán.

Hajdúnak nem tetszett Kata szereplése
Hajdúnak nem tetszett Kata szereplése

Az Esti Frizbi műsorvezetője nemtetszését fejezte ki volt felesége kijelentéseivel kapcsolatban. “Katával a Miss World döntőjén Londonban 2014-ben, amikor Kulcsár Edina a 2. lett. Együtt mentünk és ott drukkoltunk a helyszínen együtt Edinának. Kicsit ijesztő, hogy Kasza Tibi műsorában ennek az ellenkezőjét hallottam. De mindegy! Fátylat a múltra” – írta a képhez Hajdú, sok nevetős emojival együtt, amiben érezzük a – nem kicsi – iróniát… Kíváncsiak vagyunk, hogy Sarka Katának lesz-e egy válaszposztja, mint ahogy azt az utóbbi hónapokban már megszokhattuk tőle. 

 

Megosztás Facebookon