Sztárok

A teljes Forma 1-es mezőny a Virtuózok zenészén segít

Minden Forma 1-es versenyző aláírta azt a bukósisakot, amelyet a Virtuózok súlyosan beteg fellépője, Bonino Anna-Sofia javára árvereznek el.

A Virtuózokban fellépő Bonino Anna-Sofiánál két éve szklerózis multiplexet diagnosztizáltak, de ő úgy döntött, nem hagyja abba a zenélést, nem engedi, hogy legyőzze a betegség. “Nekem az a fontos, hogy elmondhassam, van remény, és a zenémmel szeretnék valami olyasmit adni az embereknek, amit szavakkal nem lehet elmondani” – foglalta össze céljait a fiatal hegedűművésznő.

A fiatal művész gyógykezelésének támogatására jótékonysági árverést szerveznek 2017. december 6-án, melyen egy, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség által felajánlott, s a Hungaroring Sport Zrt. hathatós közreműködésével minden Formula 1-es versenyző által aláírt bukósisakot árvereznek el a Müpában, Boros Misi és Bogányi Gergely közös koncertjét követően. A Mester és tanítványa című koncerten Misi mentorával és példaképével, Bogányi Gergellyel lép majd színpadra.

“A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség örömmel ajánlotta fel a sisakot, mert számunkra fontosak a tehetségek, akkor is, ha nem a motorsportban bontogatják a szárnyaikat, és Anna-Sofia igazán megérdemli, hogy a magunk módján segítsünk neki” – nyilatkozta Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top