Sztárok

Csak néhány száz ember lehetett ott Chester Bennington temetésén

A zárt körű szertartást szombat délután tartották a kaliforniai Palos Verdesben. Alig néhány száz ember vehetett részt rajta, a temetés nyugalmát a rendőrség biztosította.

Valóban zárt körű volt Chester Bennington, a Linkin Park elhunyt énekesének temetése. A bensőséges szertartásra csupán néhány száz fő kapott meghívást: az énekes családján kívül olyan zenész- és pályatársak lehettek csak jelen, akik együtt zenéltek Chesterrel. A meghívottaknak kivétel nélkül karszalagot kellett viselniük, a temetés nyugalmáért a rendőrség felelt.

Csak néhány száz ember lehetett ott Chester Bennington temetésén

A zárt körű és megindító szertartást, ahol tisztelgés gyanánt több számot is eljátszottak egy erre a célra felállított színpadon, szombat délután tartották a kaliforniai Palos Verdesben – írja a TMZ, aki fényképeket is közölt a temetésről.

The service today was beautiful. Thank you Linkin Park, thank you Chester. For everything ❤❤❤

Austin Carlile (@austincarlile) által megosztott bejegyzés,

Ahogy arról itt írtunk, Chester Bennington, a Linkin Park 41 éves énekese július 20-án követett el öngyilkosságot. Egy Los Angeles-i lakásban találtak rá holttestére, miután felakasztotta magát. Az énekes komoly depresszióval küzdött, erről többször is beszélt a halálát megelőző interjúiban, melyet valószínűleg csak tovább mélyített közeli barátjának, Chris Cornellnek, a Soundgarden énekesének öngyilkossága.

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Olvass még többet a Linkin Park énekeséről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top