nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Zsidró Tamás és Dobó Kata először beszélnek szerelmükről

Zsidró Tamás és Dobó Kata először beszélnek szerelmükről

Dobó Kata és Zsidró Tamás egy éve alkotnak egy párt, de eddig nem beszéltek a kapcsolatukról. Most azonban megtörték a csendet, mindent elmondtak.
NLCafé
f Ajánlom

Amikor kiderült, hogy Zsidró Tamás és Dobó Kata egy pár, sokan találgattak, vajon hogy lett a barátságból hirtelen szerelem? A sztárpár azóta már több közös fotót is posztolt, sok helyen jártak együtt, kapcsolatukról azonban még sosem beszéltek. Most először, a BEST magazinnak meséltek megismerkedésük körülményeiről és a szerelmükről. 

1 éve vannak együtt
1 éve vannak együtt
Fotó: instagram/tamas_zsidro

A sztárfodrász először vitorlázni vitte a színésznőt, aki eleinte kétkedve fogadta az ötletet, de a végére megváltozott a véleménye. “Átbeszélgettük az egész napot. Hazafelé a kocsiban már azon nevettünk, hogy úgy éreztük, az egész napos program mintha csak fél óra lett volna… Aztán szépen lassan kialakult a szerelem, de ez is még hetekig tartott. Már ősz lett, mire kimondtuk, hogy egy pár lettünk” – mondta Kata a BEST magazinnak. 

Amikor kiderült, hogy együtt vannak, sokan meglepődtek, hiszen tudták, hogy ezer éve ismerik egymást, és nem értették, mi ez a hirtelen váltás. “Rá kellett döbbennem, hogy egészen más ember lett ahhoz képest, mint amilyen emlékeket őriztem róla. Akkoriban még nem volt családja – fogalmazott sejtelmesen a színésznő. – Amióta anya lettem, nagyon fontos számomra, hogy egy férfiben az apát is lássam. Szerencsére a gyerekeink is hamar megtalálták egymással a közös hangot.”

Zsidró Tamás és Dobó Kata először beszélnek szerelmükről

További részletek a BEST magazin ma megjelent számában. 

 

 

Megosztás Facebookon